Angajări

Ce este Secret Obsession?

Suntem o echipă de fete care în ultimi 8 ani ne-am străduit să creăm o oază de liniște atât pentru clienții noștri , cât și pentru zecile de domnișoare care ne-au fost colaboratoare dea lungul anilor . Ne-am dorit un loc unde toți putem fi noi înșine fără teama de a fi judecat, unde mereu găsești un zâmbet, o îmbrățișare, o vorbă de încurajare.

La Secret Obsession nu găsești doar un job, un job care vine cu multe beneficii, ca de exemplu: program flexibil, câstiguri ce îți depășesc așteptările, plata la zi, ci este o aventură, o experiență care îți deschide noi orizonturi.

Înțelegem cât de importantă este comunitatea din care faci parte și ne străduim să creăm cel mai plăcut mediu pentru fiecare domnișoară care ne trece pragul. Experiența ne spune că am reușit. Ne-am bucurat alături de colegele noastre:

  • de fiecare permis luat, după zeci de chestionare făcute împreună
  • de fiecare mașina nouă cumpărată din banii adunați colaborând cu noi
  • de fiecare zi de naștere unde ne-am dat peste cap să le surprindem cu cel mai emoționant cadou
  • de fiecare festivitate, după zeci de proiecte și teme făcute împreună

Ne-am bucurat alături de ele și când au decis că aventura lor alături de noi a luat sfârșit și e timpul pentru noi experiențe. Am fost alături de ele in ziua cea mare, indiferent că a fost vorba de nuntă, botez sau deschiderea unui business. Ne-a umplut sufletul de bucurie sa le vedem fericite.

Am vizitat împreună țări exotice și locuri minunate de la noi din țară, ne-am relaxat pe malul piscinei într-o zi de duminică călduroasă și am pierdut nopți in club.

Am adunat amintiri și am legat prietenii.

Am învățat că cel mai bine colaborăm cu domnișoare care au aceleași valori ca și noi: tratăm cu seriozitate job-ul, poftă de viață și o energie pozitivă, dorința constantă de ne îmbunătății pe noi înșine și ceea ce ne încojoară.

Noi nu îți promitem luna și stelele, nu-ți promitem că te vei înbogăți peste noapte, dar îți promitem că te vom ajuta cu tot ce ne stă în putință să-ți realizezi toate visele .

P.S. Ne poți contacta la numărul de telefon 0759 029 055

Echipa Secret Obsession