Relaxáló masszázs

A relaxáló masszázs az általános masszázsok kategóriába tartozik, teljes testmasszázs, erős vagy gyengédebb, amely segít felszabadulni a mindennapi gondok terhe alól, feltöltve energiával. A relaxáló masszázs illóolajok és kellemes krémek használatával felpezsdíti a hangulatod, a jókedved.

Erotikus masszázs

Az erotikus masszázs, más néven érzéki masszázs, feladata a relaxálás és az izgatás. A masszőr úgy kézzel, mint meztelen testével kényeztet, masszíroz, lehetőséget nyújtva az egyedi érzéseknek. Érintés és suttogás, harmóniában összeolvadt két emberi test feloldja a gátlásokat és felejthetetlen érzést nyújt a következő alkalomig.

Dupla erotikus masszázs

A dupla erotikus masszázst két, Ön által választott hölgy végzi. Még több relaxálást és erotikát nyújtva szenvedélyes érzelmek játékában.

Egymást követő két erotikus masszázs

Az egymást követő két erotikus masszázs két, Ön által választott hölgy végzi. Ennek a masszázstípusnak két része van. Az egyik része egyik hölgy, a másik része a másik hölgy társaságában telik el. Ez a masszázs azok számára ajánlott, akik több élményben szeretnének részesülni, egyszerre csak egy dolgot helyezve előtérbe.

Erotikus masszázs játékokkal

Azoknak a személyeknek ajánlott, akik nyitottak új élményekre, viszont nemcsak „kapni”, hanem „adni” szeretnének. Tökéletes választás azok számára, akiknek szükségük van változatosságra, sokféleségre, új ötletekre, azok számára, akik tapasztaltak és azok számára is, akik nem.

Szadó masszázs

Szadó masszázs azoknak a férfiaknak ajánlott, akik a keményebb érintést kedvelik és az erotikát más szinten élik meg. Annak érdekében, hogy a masszázs olyan legyen, amilyennek szeretné, el lehet mondani a masszőrlánynak, melyek azok a testrészek, melyek speciális odafigyelést igényelnek, vagy ha különböző eszközöket szeretne az izgatás eredményességégért. Ha nincsenek gátlásai, kompromisszumai, esetleg tabu témák, amelyek zavaróak Ön számára, akkor ez a legmegfelelőbb választás.

Páros masszázs

Ez a masszázs megfelelő alkalom arra, hogy házastársak, párok, jó barátok együtt tapasztalják meg a szenzualitás örömét. Mindkét fél részese lesz egy erotikus masszázsnak a masszőrlány részéről. Az erotikus masszázst egy relaxációs masszázs előzi meg, amelyet követi a már említett teljes testi szenzuális kényeztetés. Ez a masszázs egy tökéletes ajándék a két személy közötti szerelem kifejezésére.

Lesbi show

A masszázs alatt újat fognak tapasztalni, valami olyat, ami titkos vágyaikat teljesíti. A jó hangulatot és a 100%-ban valós, erotikus játékokkal fűszerezett „előadást” két, vagy több választott hölgy biztosítja. Ez az együttlét minden férfi titkos vágyait kielégíti.

Magán party

A szalon magán partykat is szervez luxus helyszínen. 400 m területű villa áll rendelkezésre, tágas és hangulatos nappalival, jakuzzival. A masszőrlányok nemcsak vonzóak, hanem nagyon profi masszőrök, kiváló társaság. Meglepetésekkel tesszük felejthetetlenné az alkalmat minden vendég számára.