Servicii

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, mai intens sau mai tandru, care te ajuta sa scapi de oboseala si sa-ti refaci energiile. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri aromatizate si creme delicate, ce stimuleaza starea de bine si relaxarea si te ajuta sa te detasezi si sa scapi de incordare.

Masaj senzual

Masajul senzual constă într-o experiență completă și autentică ce implică toate cele cinci simțuri, ceea ce simte trupul tău, ceea ce simte mintea ta, ceea ce simte inima și, în cele din urmă, ceea ce simte sufletul tău. Acest masaj combină tehnicile foarte exacte ale relaxării, eliberării de stres și ale erotismului. Vei atinge momente de relaxare și odihnă care te vor scufunda într-o stare de pace a minții și a corpului. Toate aceste stări și senzații sunt marcate de atingerile tandre și fine, care îți vor topi inima, de mângâierile rafinate și de manevrele orientale delicioase. Acesta implică utilizarea uleiurilor aromate, muzică suavă, lumânări parfumate pentru a te deconecta în totalitate de stresul cotidian.

Masaj Senzual Cu Jucării

Masajul senzual cu jucării este potrivit pentru cei care doresc atât să primească, cât și să ofere relaxare și plăcere, pentru cei deschiși la noi experiențe. Este o alegere ideală pentru cei care au nevoie de diversitate și de idei noi, pentru cei cu experiență, dar mai ales pentru cei fără.

Masaj senzual dublu

Simte plăcerea și extazul mâinilor de zeițe care îți acopera simultan corpul, atingându-l în cele mai senzuale moduri pentru ca tu să tremuri de plăcere.
Încearcă două maseuze în același timp. Vei fi condus către un alt nivel  al intimității.

Masaj Senzual Dublu Consecutiv

Acest tip de masaj este efectuat de două dintre frumoasele noastre maseuze, alese de tine. Ședința se desfășoară în două etape. În prima parte a ședinței, una dintre  maseuze te va conduce în lumea erotismului, urmând în a doua parte a ședinței să te bucuri de senzualitatea celei de a doua maseuză. Masajul este potrivit pentru cei care doresc să experimenteze mai mult, dar totuși doresc să se concentreze pe un singur lucru o dată.

Masaj Senzual Pentru Cupluri

Masajul  senzual pentru cupluri este o oportunitate pentru cupluri, iubiți sau buni prieteni, să experimenteze împreună senzualitatea. Amândoi veți beneficia de masaj erotic din partea maseuzei și puteți alege dacă doriți să simțiți atingerile într-o anumită zonă a corpului. Masajul erotic începe cu un scurt ritual de relaxare și apoi fiecare persoană primește un masaj senzual complet al întregului corp. Masajul erotic pentru cupluri este un minunat cadou pentru iubirea dintre două persoane.

Show Lesbi

În cadrul acestei ședințe veți experimenta ceva nou, cu adevărat real pentru a vă satisface și cea mai ascunsă dorință. Ședința va fi efectuată de două sau mai multe domnișoare alese de dumneavoastră. Show-urile fiind 100% reale. În cadrul ședinței se pot folosi jucării erotice. Acest tip de masaj este ideal pentru toți cei care doresc să-și satisfacă dorința ascunsă a oricărui bărbat.

Petreceri Private

Organizăm petreceri private la locația noastră de lux. Domnișoarele noastre nu sunt doar foarte atrăgătoare, bune maseuze ci și o companie plăcută și relaxantă. Veți avea parte de o petrecere pe cinste, exact cum vă doriți. Avem surprize pregătite pentru a face orice eveniment memorabil.